Particulier schilderwerk

Een likje verf doet wonderen. Maar daar blijft het niet bij. Wij zijn een professionele partner. Naast ruime ervaring, hebben wij ook een uitstekend oog voor kleur en stijl. We voegen meer toe dan verf alleen. Meer comfort, uitstraling én waarde. 

Een betrouwbare schilder: dat is wat je zoekt. Tegenwoordig zijn er zoveel schilders, maar wie vervult nou jouw behoefte? Onze passie is om jou te ontzorgen in het onderhoud van het schilderwerk. We gaan namelijk door waar een ander ophoud met aandacht geven aan oplossingen. Dit doen we bij je thuis met een goed advies. Maar wat houdt dat advies nu precies in? 

  • Technisch advies: het controleren van uw object op scheuren/lekkage, door bijvoorbeeld onderliggende verflagen/spanningen
  • Kleuradvies: wat past op een bepaald object? Wij hebben alle kleuren tot onze beschikking. En niet alleen universele kleuren, maar ook met speciale kleuren zoals Carte Colori, Ferro and Ball, Painting the Past en andere
  • Behangadvies: ook het plakken van een mooi behang is belangrijk voor de uitstraling van het geheel. Ook hierin denken we graag met jullie mee. 
     

Neem direct contact met ons op

 

Binnenschilderwerk

We komen allereerst langs op jouw locatie om het werk te bespreken en geven je een passend advies. Dit advies kan betrekking hebben op een probleem wat is ontstaan door slijtage of scheurvorming in het houtwerk. Maar er kunnen ook scheuren ontstaan in wanden en plafonds, door de werking van het pand. Dit analyseren we en aan de hand hiervan krijgt u een gericht advies.

We bespreken ons advies. Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze gerust. We leggen graag alles uit. Als ons advies is besproken, kunnen we aan de slag. Eerst kiezen we de juiste materialen voor een langdurend onderhoud. Dit kan voor een woning zijn, maar ook voor een kantoor, winkel of werkplaats.

 

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk is het belangrijk om een goede inschatting te maken van de stand van het onderhoud. Op basis hiervan maken wij de juiste keuze van het verfsysteem. Hierbij onderzoeken wij de volgende aspecten:

  • welke verfsoorten er in het verleden zijn gebruiken;
  • hoe de spanning in de onderlinge verflagen is;
  • welke soort hout er is gebruikt bij de realisering van het object.
     

Is uw pand in 1930 gebouwd? Dan hebben we te maken met oud grenenhout. Wij gebruiken een verfsysteem wat past bij het pand uit 1930 of hardhout in 2008. Ook technisch advies is van belang. We kijken hoe de beglazingskit is geplaatst, of de stopverfranden nog intact zijn en of de verbindingen in het hout nog dicht zijn.

 

Vakmanschap terug te zien in alle details

Er zijn vele schilders, maar lang niet iedereen kent de oude technieken van het meesterschap. Door het juiste materiaal en gereedschap te gebruiken, kan er pas echt iets moois ontstaan. 

Heeft de schilder voldoende kennis? Weet de schilder wat hij doet? Is de verf die hij gebruikt van de goede kwaliteit? Vraagt hij niet veel te veel geld voor de klus? Allemaal vragen waar jij antwoord op wilt. Om deze vragen voor jou te beantwoorden komen wij bij jou over de vloer en kunnen we goed inschatting welk onderhoud er moet gebeuren. We geven direct advies: of er houtrot herstel moet plaatsvinden en hoeveel schilderlagen er nodig zijn.

 

Meesterschap delen

Wij vinden het erg belangrijk dat het schildervak wordt gedeeld met de jongere generatie. 

We worden enthousiast als we als team werken aan een mooi pand wat de juiste uitstraling mag krijgen door de juiste kleur op huis en deur. We zijn een erkent leerbedrijf waar we jongeren blij maken met ons vakmanschap. Bij ons kunnen ze zich ontplooien tot een goede vakman. We begeleiden hen in de weg van oefenopdrachten voor school tot het meelopen op de klus in zelfstandigheid. Bij ons is het belangrijk om met plezier het werk te doen tot tevredenheid van de klant.