Projecten

Onderstaand een overzicht van een aantal projecten die wij hebben gerealiseerd. In al onze projecten werken wij met duurzame producten, waarmee we de levenscyclus van je vastgoed verlengen. Hiermee besparen we op onderhoudskosten, omdat de onderhoudscyclus goedkoper wordt. 

 

Schilderwerk in huis

Deuren lopen al snel schade op. Ze stoten ergens tegen aan, het hout werkt ten opzichte van de scharnieren en er wil ook nog wel eens een jas, sleutel of tas langs krassen. Het schilderen van een deur is daarom een nauwkeurig project. Wij houden rekening met de factoren van buitenaf, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je schilderwerk.

 

Schilderwerk als behoud van je pand

Het buitenschilderwerk zorgt voor behoud van van een pand en voorkomt rotten. Mooi, en vooral goed schilderwerk resulteert in waardebehoud. Mooi geschilderde kozijnen zijn de kers op de taart, zoals ook te zien bij dit project.

 

Renovatie en onderhoud voor luiken

Luiken in hout staan gedurende het jaar bloot aan weersomstandigheden. Het hout gaat op termijn verkleuren en vergrijzen door invloed van zon en regen. Onbehandelde houten luiken gaan op termijn door vochtinsijpeling rotten. Een goede bescherming van jouw luiken is daarom erg belangrijk. Zo voorkom je houtrot én verleng je de levensduur ervan. Bovendien kan je jarenlang genieten van je houten luiken.