Vakmanschap

Wij hebben de vaardigheden in huis om hoog kwalitatief werk af te leveren. Wat dat inhoudt? Met behulp van de juiste techniek, de perfecte kleur en de nette afwerking toewerking naar een eindresultaat waar iedereen blij van wordt. 

Wij kijken verder én vooruit. Zo is het bij schilderwerk belangrijk dat er eerst wordt gekeken welke verfsoorten in het verleden zijn gebruikt. Of hoe de spanning is in de onderlinge verflagen. Ook is het belangrijk te weten welke soort hout er is gebruikt bij de realisering van het object. Waarom we dit doen? Om de juiste keuze te maken van het verfsysteem. Maar vooral om goed bestemd te zijn tegen de toekomst, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Ook technisch advies is van belang. hoe is de beglazingskit geplaatst? Zijn de stopverfranden nog intact? Zijn de verbindingen in het hout nog dicht? We kunnen dit alles weer in goede conditie brengen. Hiervoor gebruiken we de juiste reparatiemiddelen en schuren we het geheel goed strak. Ook schilderen we met een mooie hoogglans op basis van alcydhars of lijnolie.

Wij brengen alles met de kwast aan voor een lange levensduur. Wij gaan voor een lange onderhoudstermijn. Dit blijft altijd afhankelijk van de weersinvloeden, maar is de basis goed, dan kan het veel hebben.